Logo SPA
Logo SPA

Onafhankelijk hypotheekadvies;
de sleutel tot jouw droomhuis met de meest voordelige hypotheekoplossing

Persoonlijk en 100% onafhankelijk advies. Dat is wat wij jou bieden. Wij staan voor je klaar om tientallen banken en andere geldverstrekkers voor jou te vergelijken. Niet alleen op rente, maar ook op voorwaarden. Zo weet je zeker dat je jarenlang geniet van de beste hypotheek voor jouw situatie.

Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dat is de beste manier om jouw mogelijkheden te verkennen.

Astrid

Sydney

SPA hypotheken Astrid en Sydney

Waarom je hypotheek via SPA afsluiten?

Advies op maat

Jouw hypotheek is een grote financiële beslissing en het is belangrijk dat je alle opties begrijpt. Wij nemen de tijd om jouw situatie te leren kennen.

Dit betekent dat wij niet alleen naar jouw financiële situatie kijken, maar ook naar jouw persoonlijke doelen en wensen.

100% onafhankelijk

Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben geen verborgen agenda. Wij werken voor jou en niet voor de bank.

Dit betekent dat wij je alleen adviseren over producten die passen bij jouw situatie en jouw doelen.

Ervaren en deskundig

Wij zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring.

Dit betekent dat wij de beste opties voor jou kunnen vinden en jou kunnen adviseren over het verkrijgen van de beste rente en voorwaarden voor jouw hypotheek.

Bereikbaar

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en beschikbaar voor vragen en ondersteuning gedurende het hele hypotheekproces.

Soepel hypotheekproces

Wij zijn er om jouw hypotheekproces zo eenvoudig en soepel mogelijk te maken. Van het begrijpen van de documenten tot het onderhandelen met banken.

Wij zijn er voor jou

Wij zijn er ook voor jou, nadat de hypotheek is afgesloten. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het onderhouden van jouw hypotheek, staan wij voor jou klaar.

Erkend financieel adviseur

Wij zijn Erkend Financieel Adviseur

Adviseurs die zich Erkend Financieel Adviseur mogen noemen hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Klanten over spa hypotheken

Meer dan 140 klanten geven ons ⭐⭐⭐⭐⭐!
SPA. hypotheken Sydney

Kennis maken?

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat voor de best mogelijke resultaten voor jou en je financiële situatie.

Geen ingewikkeld gedoe, maar een betrouwbare partner die het beste voor jou en je portemonnee zoekt. Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij snel contact met je op.

Voor schadeverzekeringen werken wij voortaan samen met Optima

Spa hypotheken adviseert niet (meer) over schadeverzekeringen. Hiervoor kan je voortaan uitstekend terecht bij Optima.